MOŽNOSTI PLAČILA

  • PO PREDRAČUNU: Naročilo lahko plačate preko spletne banke ali s UPN plačilnim nalogom. Plačilo UPN lahko izvedete na banki ali pošti. Poštni uslužbenec vam bo naročilo dostavil na izbran naslov oz. vam bo pustil obvestilo o dostavi, če vas ne bo doma. Če ste izbrali možnost plačila po predračunu, po zaključku nakupa prejmete na vaš e-mail naslov vse podatke o računu in navodila kako plačati račun. Račun mora biti poravnan v roku do 7 dni od naročila. Po 7 dneh se bo vaše naročilo samodejno izbrisalo. Če želite, da je vaše naročilo odposlano v najkrajšem možnem času, nam prosimo pošljite potrdilo o plačilu na info@trendish.si .
  • PO POVZETJU: Znesek poravnate poštarju ob prejemu pošiljke. V primeru, da vas v času dostave ne bo doma vam bo poštar pustil obvestilo o pošiljki, ki vas na vaši pošti čakala 15 dni. Pri naročilu po povzetju ni stroškov odkupnine. Plačate celoten znesek naročila z vključeno poštnino.
  • PLAČILO preko PayPal: Plačilo s PayPall v naši spletni trgovini vašemu nakupu ne doda dodatnih stroškov. Cena celotnega nakupa je enaka kot pri plačilu po povzetju ali po predračunu.