VRAČILO IN ZAMENJAVA

Vsak izdelek naročen v spletni trgovini Trendish.si lahko hitro in enostavno vrnete ali zamenjate  na način, da nas obvestite na email: info@trendish.si in izdelek pošljete nazaj na sedež podjetja (s dopisom, iz katerega je razvidna identiteta vračitelja, številka računa in vrsta izdelka). Kupec ima pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga, podjetju Trendish, Lina Koncilija s.p. sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Sporočilo mora poslati na email: info@trendish.si. Kupec bo dobil potrditveni mail, da je bil odstop od pogodbe sprejet. Za vse informacije okoli menjave ali vračila smo vam na voljo tudi preko telefona +386 40 419 871.

Podrobnosti vračila:

Vračilo in zamenjava izdelkov je možna v roku 14 dni od prevzema pošiljke.

Pri menjavi ali vračilu prosimo, da izdelek skupaj z računom pošljete v pripadajoči embalaži na naš naslov:

Trendish, Lina Koncilija s.p,.
Šubičeva ulica 3,1234 Mengeš

Izdelek pošljite brez odkupnine, saj pošiljk z odkupnino ne sprejemamo. 
Pri menjavi ali vračilu izdelka strošek poštnine nosi kupec.


K paketu priložite dopis za vračilo ali zamenjavo izdelka, s podatki:

  • kdo je pošiljatelj paketa;
  • zakaj ga pošiljate: ali gre za menjavo, vračilo ali reklamacijo;
  • številko naročila, na katerega se menjava, vračilo ali reklamacija nanaša;
  • vaše želje po menjavi (za drugo številko/izdelek) ali vračilu kupnine;
  • vaš TRR, kamor vam bomo, če tako želite, povrnili znesek kupnine, če menjave nimamo na zalogi oziroma če se odločite za vračilo kupnine.

Izdelek, ki ga želite vrniti, mora biti:

  • nenošen, čist in nepoškodovan ter v originalni embalaži
  • Embalaža od čevljev ne sme biti popisana ali polepljena s poštnimi nalepkami ali kakorkoli poškodovana. Originalno embalažo je pred pošiljanjem potrebno zaščititi (npr. z vrečko ali dodatno kartonsko škatlo)
  • če ste obutev že nosili in ima obutev (podplat) vidne znake obrabe, odstop od pogodbe in vračilo izdelka ni več mogoč. Kupec lahko opravi ogled in preizkus prejetega blaga zgolj v obsegu, kot je to nujno potrebno za ugotovitev dejanskega stanja in kot je to običajno v fizičnih prodajalnah. Vsakršno “preizkušanje”, ki odstopa od navedenega, je mogoče šteti za uporabo blaga, kupec pa odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če je zmanjšanje posledica ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave,lastnosti in delovanja blaga.

Vse dodatne informacije lahko preberete tudi v splošnih pogojih poslovanja ali nam pišete na info@trendish.si.